Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: 404 Error Message

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    10,143

    404 Error Message

    From multiple computers now, both in my house and at other places, UCP has had a lot of difficulty loading. I am receiving this error from Chrome:

    Forbidden

    You don't have permission to access /forum/forumdisplay.php on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    And many images are not leading properly. Posting this thread took multiple reloads due to 404 errors and several icons/images on this page are not loaded.

    Does anyone else have this problem?

    Can this be fixed? I do not think it is on my end as I said this has been the case from computers even outside my home network.

    Thanks in advance!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tallinn, Estonia
    Posts
    2,770
    I am having this error too.

    Highly annoying to say the least.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2,201
    I only experience red crosses in a lot of attachments since the past few days. The 404 Error is new for me.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Barcelona
    Posts
    33,408
    Quote Originally Posted by Man of Steel View Post
    I only experience red crosses in a lot of attachments since the past few days. The 404 Error is new for me.
    I've had both. Meant to to post is as well, but the problemes decreased a few days ago.
    Lack of charisma can be fatal.
    Visca Catalunya!

  5. #5
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rozenburg, Holland
    Posts
    27,310
    I have had it on several sites, so I assume it is not UCP specific.
    "I find the whole business of religion profoundly interesting, but it does mystify me that otherwise intelligent people take it seriously." Douglas Adams

  6. #6
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Rudolstadt/ Thuringia
    Posts
    1,055
    I had it on a lot of forums lately... maybe it's a general forum problem?
    FIXIE EVOLVED INTO SMALL MOTORBIKE! Now driving a Simson KR51 <3

    Dream ride: red 1971 Opel Commodore GS/E

  7. #7
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    └A & Connecticlump
    Posts
    5,255
    My Firefox has been giving me no 404s, but I have had pictures not being displayed like MoS.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,536
    If you have attached images not displayed and you refresh immediately you'll likely get the 403 (forbiddens are 403, timeouts/not found are 404) message. I get it at work but not at home which is a little odd - same browser, but different OS. It's unlikely to be a security difference at work - I'm a security guy. We get.. priviledges.
    Life's too short to drive bad cars.

  9. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    California
    Posts
    120
    I have not experienced the the problem out here on The California Central Coast.
    I am using Safari on a Mac, with a cable service provider, Charter Communications.
    Regards,
    Savageduck

    "The machine does not isolate man from the great problems of nature, but plunges him more deeply into them."
    Antoine De Saint-Exupry

  10. #10
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Way Down South
    Posts
    2,709
    No 404's but plenty of 403's... though images will open in a separate window. Very odd.
    I haven't been to my office in over a week so haven't tried the Mac.

    With all the spammage recently, any worries UCP is compromised?
    '62 356S Notchback Hotrod
    '64 VW Microbus 21 Deluxe
    '67 911S Das Geburtstagsgeschenk
    '68 911T Targa Sporto
    '68 Mercedes 280 SL
    '62 BMW 700 Sport
    '63 BMW 700 Cabriolet
    '72 BMW 3.0CSL
    '72 BMW 3.0CSA
    '70 914/6 GT

  11. #11
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    6,536
    It seems to be a time based thing - too many connections in X amount of time. If I refresh or hit up a picture immediately it 403s, if I give it a few seconds it's ok.
    Life's too short to drive bad cars.

  12. #12
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rozenburg
    Posts
    9,579
    Thanks for the head's up. I am looking into it.
    If you should see a man walking down a crowded street talking aloud to himself, don't run in the opposite direction, but run towards him, because he's a poet. You have nothing to fear from the poet - but the truth.

    (Ted Joans)

  13. #13
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    England, somerset
    Posts
    915
    I've had the same problem, so annoying.
    Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you."
    Jeremy Clarkson

  14. #14
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    10,143
    I get 403s/404s so often that it makes browsing very hard. I just reloaded this page 10 times to finally open it, and still many images are not showing up.

  15. #15
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    England, somerset
    Posts
    915
    Haven't had the problem today though.
    Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you."
    Jeremy Clarkson

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Peugeot 404 19601975
    By smxi in forum Matt's Hi-Res Hide-Out
    Replies: 6
    Last Post: 06-12-2007, 02:36 PM
  2. Bristol 404
    By henk4 in forum Classic cars
    Replies: 12
    Last Post: 01-09-2007, 03:21 PM
  3. Peugeot 404 Sedan
    By henk4 in forum Classic cars
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2005, 10:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •